Moj upravnik d.o.o.

Poslovanje naše Kompanije bazira se na savremenom konceptu upravljanja i održavanja stambeno-poslovnim objektima baziranom na višedecenijskom iskustvu naše matične kompanije i primenjenim iskustvima razvijenih zemalja.

Moj upravnik doo Beograd punopravni je član Slovenačkog poslovnog kluba, i jedna je od pet stotina aktivnih slovenačkih kompanija u Srbiji.

Vizija

Da budemo vodeća Kompanija u segmentu upravljanja i održavanja stambeno-poslovnim prostorom na području Republike Srbije. Sebe vidimo kao pouzdanog partnera vlasnicima stambeno-poslovnog prostora, kao i organima i institucijama koji svoje poslovanje obavljaju u Srbiji, sa profesionalnim odnosom prema upravljanju i održavanju poverenom nam imovinom.

Misija

Planiramo budućnost naše Kompanije i realizujemo planove u skladu sa principima racionalnog poslovanja, zaštite životne sredine i energetske efikasnosti, promovišući te principe našim partnerima – vlasnicima stambeno-poslovnog prostora, organima i institucijama Grada Beograda i Republike Srbije.

Uvažavamo naše naručioce i partnere, zaposlene i okruženje u kome radimo.

Primenjujemo najnovije tehnologije i „know-how“, uz permanentno unapređenje i inoviranje našeg rada.

Poštujemo pozitivne zakonske propise i nastojimo da damo svoj doprinos razvoju stambenog fonda u Republici Srbiji.