Stambena zgrada koja ima lift mora da obezbedi odgovarajući redovan mesečni pregled u sklopu održavanja, kako bi se osigurao rad bez zastoja i najbolje performanse lifta tokom cele godine.

odrzavanje liftaPoslednja stvar koju neko želi je da se zaglavi u liftu, tako da je veoma važno da se lift redovno održava. Tehnička ispravnost lifta je važan faktor i u smislu bezbednosti stanara, pa je samim tim posao održavanja poželjno prepustiti profesionalcima, posebno ako u obzir uzmemo prosečnu starost liftova.

Nezavisno od starosti, marke i tipa lifta, uvek ćete želeti da imate dostupan servis sa najboljim tehničarima 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Ispravnost lifta u stambenim zgradama je od vitalnog značaja za svakodnevni život, stoga nikakav zastoj nije poželjan. Na dnevnom nivou, liftovi su u neprekidnoj eksploataciji tokom celog dana, posebno u višespratnim zgradama, gde je veliki protok ljudi koji očekuju odaziv lifta na svaki poziv tasterom.

Pored referentne liste klijenata i prisutnosti na tržištu, jako važan faktor prilikom izbora servisera lifta je dovoljna zaliha i širok spektar rezervnih delova, koji su potrebni za otklanjanje najčešćih kvarova. Dakle, ako je za popravku Vašeg lifta potreban odredjeni zamenski deo, poželjno je da Vam je na usluzi renomirana kompanija koja ima širok spektar delova u skladištu, i koja će da svede na minimum vreme čekanja za popravku.

Kompanija MojUpravnik d.o.o. će Vam kroz paket usluga iz svoje ponude, obezbediti redovan mesečni pregled lifta po ceni već od 5.000,00 dinara, uz pogodnost prilikom nabavke i ugradnje rezervnih delova, plaćanjem do 6 mesečnih rata.

Takodje, predvideli smo i delimično kreditiranje bez kamate stambenih zgrada kojima upravljamo, prilikom nabavke i ugradnje novog lifta, ali samo u izuzetnim situacijama, kao što su:

– drastično prekoračenje radnog veka lifta
– u slučaju da lift više nije bezbedan za upotrebu
– u slučaju većih kvarova čija popravka iznosi približno koliko i nabavka novog
– u slučaju da je više od 80% vlasnika stanova potpisalo validnu Odluku za nabavku i ugradnju novog lifta, izglasanu na sastanku Skupštine stanara

Delimično kreditiranje bez kamate prilikom nabavke i ugradnje novog lifta ponudićemo svim stambenim zgradama, na period do 5 godina, odnosno do 60 mesečnih rata. Uz ugradnju novog lifta preporučujemo ugradnju sistema video nadzora u kabinu lifta, u cilju prevencije mehaničkog oštećenja kabine i njenih delova izazvanih vandalizmom, komandne table sa elektronikom, oštećenja rasvete u kabini, ispisivanje grafita i svih drugih zlonamernih radnji, koje mogu dovesti do zastoja i kvara lifta.

Delimično beskamatno kreditiranje podrazumeva uslove, broj rata i njihov iznos, koji dogovorimo sa Skupštinom stanara, u skladu sa potrebama, zahtevima i finansijskim mogućnostima stanara.

Za više detalja o načinu i uslovima kreditiranja pošaljite nam upit na mail adresu office@mojupravnik.rs.