O NAMA

Iskusan tim profesionalnih

menadžera zgrada

Vizija

Da budemo vodeća Kompanija u segmentu upravljanja i održavanja stambeno-poslovnim prostorom na području Republike Srbije. Sebe vidimo kao pouzdanog partnera vlasnicima stambeno-poslovnog prostora, kao i organima i institucijama koji svoje poslovanje obavljaju u Srbiji, sa profesionalnim odnosom prema upravljanju i održavanju poverenom nam imovinom.

Misija

Planiramo budućnost naše Kompanije i realizujemo planove u skladu sa principima racionalnog poslovanja, zaštite životne sredine i energetske efikasnosti, promovišući te principe našim partnerima – vlasnicima stambeno-poslovnog prostora, organima i institucijama Grada Beograda i Republike Srbije. Uvažavamo naše naručioce i partnere, zaposlene i okruženje u kome radimo. Primenjujemo najnovije tehnologije i „know-how“, uz permanentno unapređenje i inoviranje našeg rada. Poštujemo pozitivne zakonske propise i nastojimo da damo svoj doprinos razvoju stambenog fonda u Republici Srbiji.

Profesionalni upravnik zgrade – zašto?

Ukoliko ne želite da preuzimate odgovornosti koje je doneo novi Zakon o stanovanju i održavanju zgrada, onda je pravi trenutak da nas kontaktirate.

Neka profesionalni upravnik radi za vas

Naše društvene mreže

Proverite naše postove